marți, 25 septembrie 2012

-Accepta ce nu poti schimba, dar schimba ce nu poti accepta si multumeste-i lui Dumnezeu pt toate. Ca tot ce ti se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv.
-Chiar dacă nu știu ce va fi mâine, clipa de față îmi este dată și depinde doar de mine dacă o folosesc sau doar o irosesc.
-Dacă uneori îmi pierd speranţa încerc întotdeauna să îmi amintesc că Dumnezeu are planuri mai bune decât ale mele.-Nu voi renunța să lupt nici atunci când voi simți că am făcut tot ce se putea.Pentru că știu că atunci când nu mai e nimic omenesc de încercat, există minuni dumnezeieşti.
-Nu trebuie să ai diplomă pt a întelege lucruri, momente. Cele mai importante lectii ti le predă viata...-În Viaţă câştigi, pierzi, zâmbeşti, plângi... dar cel mai important ÎNVEŢI!  FA CEEA CE SIMTI. Chiar cu riscu de ai fii judecat.
 -Înconjoară-te de oameni care te fac fericit, oameni care te fac să râzi, care te ajută atunci când ai nevoie. Oameni care nu ar profita niciodată de tine. Oameni cărora le pasă. Ei sunt cei care merită să-i păstrezi în viata ta.-Fiecare clipă are în ea ceva frumos. Totul depinde de unghiul din care priveşti.Pentru că o viaţă perfectă nu înseamnă să nu faci nimic greşit.-Pot să cad mereu, dar de fiecare dată să mă bucur că am şansa să mă ridic şi să învăţ ceva din asta.
-Prin speranta te mentii pe drumul vietii, pentru a il urca insa este nevoie de efort. Ceea ce conteaza in viata noastra nu este ceea ce facem sau ceea ce stim, ci ceea ce suntem... -Viaţa este un aşa bun profesor, încât, dacă nu-ţi înveţi lecţia, ţi-o repetă...-Când viaţa te pune la pământ... nu-ti pierde speranţa ridică-te şi mergi mai departe... Ai încredere în tine si in Dumnezeu... şi vei reusi. -Fii tu schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume. -Daca vrei cu adevarat sa faci ceva, vei gasi o cale; daca nu, vei gasi o scuza. -Cele mai importante lucruri din viata NU SUNT LUCRURI. -Se spune că experienta valoreză mai mult decât învătătura. Si ca viata te învată mai multe decât scoala. -Nu te teme de oamenii care-ţi cer prea mult. Fereşte-te de cei care se mulţumesc cu prea puţin. Numai primii vor şti să te iubească.
-

                                                                            Pune suflet in tot ceea ce faci. zambeste din   
            inimă pentru ca să poti atinge inima celuilalt prin căldura ta.
            imbrasează cu tot sufletul ca să poti intelege sufletul celui care  
            te strânge la piept. Ajută cu drag atunci când ti se cere ajutorul
            si cu drag ti se va răspunde atunci când tu vei
            întinde mâna spre ceilalti.Ascultă cu atentie ce ti se
           spune, încearcă să  întelegi ce asteaptă de la tine
          Ceilalti si într-o zi oamenii te vor asculta si iubi                       
          pentru ceea ce esti tu, fără să fie nevoie să ceri sau
          să dai ceva.


                    Nu în câte poţi face,ci în cât poţi îndura stă adevărata putere.


           Zi de zi este o lupta!





Un moment de bucurie poate vindeca multe clipe de tristete.



Valorile sufletesti sunt mai scumpe decat orice.

Nimic nu poate inlocui lipsa iubirii, dar iubirea inlocuieste toate neajunsurile.




Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv.




Niciodată nu stii sigur cât esti de puternic/ă poti fi până când a rămâne puternic este singura optiune rămasă.







-Daca dai o imbratiseare,un zambet sau o vorba buna tu nu saracesti, doar imbogatesti pe cineva.-Dumnezeu nu a promis zile fara osteneala, fara suspun, soare fara ploaie, dar El a promis putere pt fiecare zi, mangaiere pt lacrimi si lumina pt drum. -Viata este ca o carte. Daca nu ai citit-o pana la capat nu vei intelege nimic... “Duhul Lui Dumnezeu învaţă sufletul să iubească tot ce-i viu, aşa încât omul nu vrea să mai vatăme nici măcar o frunză verde dintr-un pom şi nu mai vrea să strivească nicio floare, nicio altă fiinţă. Astfel, Duhul Lui Dumnezeu ne învaţă iubirea pentru toate. Şi atunci sufletul suferă împreună cu fiece fiinţă, iubeşte chiar şi pe vrăjmaşi şi plânge...”( Sf. Siluan Anthonitul

Niciun comentariu: